Lobby by Vstudio Limited

Vstudio Limited Shows The The Rays Lobby

Vstudio Limited, the creative mind behind the award winning project The Rays - Lobby by Vstudio Limited explains, A revitalization project to convert an old industrial building to a commercial office building. This is a challenging site with no natural light, numerous beams and a very low ceiling. Light troughs are evenly distributed throughout the ceiling and extending to the surrounding space to conceal the numerous beams with a concept of sustainability & continuity. The location of the reception area is carefully designed to surround the existing square column to make it feel like a whole tailor made unit. Because of the low ceiling, we use a number of design features to create an illusion of height..

Lobby by Vstudio Limited Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50971

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Reporter homepage.

Design Contest
Copyright © 2010 - 2017 Design Reporter - design-reporter.com - All Articles